top of page
flexi_road_v3.jpg

Njut av vägarna med Flexilease

En flexibel och operationell företagsleasing från MABI

företagsleasing_bg_v4.jpg

Företagsleasing hos Flexilease

Välj Flexilease när det kommer till företagsleasing för att på ett enkelt och flexibelt sätt leasa med flera fördelar för dig som kund.

Flexilease är en tjänst från det rikstäckande biluthyrningsföretaget MABI Hyrbilar (MABI Sverige AB), som ingår i Hedin Mobility Group.

Flexilease erbjuder operationell företagsleasing med korta bindningstider och är helt märkesoberoende. Operationell leasing innebär att vi hanterar allt från bilinköp och löpande fordonsadministration till avyttring av fordonet.

Vidare står vi för ett garanterat restvärde vilket ger fördelen att våra kunder endast betalar en fast månadsavgift som möjliggör en lätt och korrekt budgetering och slipper oroa sig för restvärden eller förhöjda avgifter.

Sedan 2005 har vi hjälpt företag att hitta det bästa tjänstebilsupplägget för sina anställda och bland våra långvariga kunder återfinns allt från mindre konsultbolag till rikstäckande koncerner.

company_leasing_white.png

Varför företagsleasing av bil hos Flexilease?

why_flexilease_01.jpg
monthly_agreement_white.png

Ekonomisk trygghet
– Inget krav på kontantinsats

Med 1-årsavtal och en fast, garanterad månadsavgift är det lätt för dig att budgetera korrekt.
 

Ingen restvärdesrisk, ingen kontantinsats, ingen förhöjd första avgift eller startkostnad. Väljer du en bil som motsvarar den förra med 6 månaders hålltid ingår givetvis bilbytet helt utan kostnad. Med företagsleasing genom Flexilease har du ett månadspris – från första månaden till sista. Med våra korta avtalstider, oftast 1 år, minskar ni även risken för bilar som blir stående vid personalförändringar.
 

Givetvis ingår däck för säsong, däckbyte, service och försäkring i avtalet.

why_flexilease_03.jpg
costumize_white.png

Leasa företagsbil efter
tycke och smak

Vill du skräddarsy din nästa tjänstebil exakt så som du vill ha den?

Inga problem. Baserat på dina preferenser tar vi in offerter och jämför bland flera återförsäljare för att garantera dig som kund det bästa priset. För dig som söker företagsleasing av bil med hög grundstandard och omedelbar leverans har vi alltid ett antal lagerbilar till extra förmånliga priser som står redo.

 

Utifrån de ekonomiska förutsättningar vi får av dig hjälper vi dig till det bästa valet när du ska leasa företagsbil. Det alla våra bilar har gemensamt är en hålltid om 6–12 månader.

why_flexilease_02.jpg
invoice_white.png

Allt på en faktura och
minimal administration

Hos oss får ni en samlingsfaktura per månad, oavsett hur många bilar ni har från oss.

Vi erbjuder även möjligheten att samla drivmedelskort, reseloggar och annan administration som är kopplad till en tjänstebil.

why_flexilease_04.jpg
personal_white.png

Kundprioritet

Som kund hos oss får ni en personlig kontakt som hjälper er under hela avtalsperioden, från offert till återlämning av fordonet/fordonen.

 

Det innebär snabb hjälp och expertis, oavsett vilka frågor som kan uppstå.

FAQ

time_blue.png

Hur snabbt går hela processen?

Det beror på bilen du väljer. En lagerbil kan vi tillhandahålla redan en vecka från första mötet, men en specialbeställd bil tar längre tid. Vi har en väl inarbetad process i varje led vilket ofta kortar ner leveranstiderna. Via MABI Hyrbilar kan vi även tillhandahålla “i väntan på nya tjänstebilen”-lösningar som en del av paketet.

newcar_blue.png

Mitt nuvarande avtal löper ut om ett år. Kan man förboka en specifik bil hos er i förväg?

Absolut! Vi planerar in nästa fordon i god tid så att du som förare får ett smidigt byte när det är dags för skifte. Givetvis med hänsyn till dina önskemål och specifikationer.

sticker_blue.png

Hjälper ni till med företagsprofilering av bilen?

Vi hjälper gärna till med denna typ av tjänster via våra samarbetspartners. Då planerar vi in det så att bilen är folierad och klar när det är dags för föraren att hoppa in i sin nya tjänstebil. Önskas foliering/dekor lämnar vi gärna separat offert på detta.

noprivateshop_blue.png

Kan man leasa bil privat hos er?

Nej. Vi erbjuder endast företagsleasing. För privatpersoner erbjuder vi långtidshyra via MABI Hyrbilar.

Övrig information gällande företagsleasing

fordonsansvar_white.png

Fordonsansvar

Flexilease ansvarar för att fordonsskatt, servicekostnader samt försäkring för varje fordon erlägges under hyrestiden. Företaget ansvarar för att den dagliga skötseln av fordonen sker i enlighet med fordonens instruktionsböcker och servicemanualer.

Trängselskatter debiteras varje månad med faktisk kostnad samt en administrationsavgift på 180:-/bil. 

driver_white.png

Annan förare

Så länge Företaget/huvudföraren fastställer att den som kör bilen har ett giltigt körkort är det ingen skillnad på vem som framför fordonet ur försäkringssynpunkt, självrisk mm är densamma. Oavsett vem som kör är Företaget dock fortfarande ansvarig för bilen.

insurance_white.png

Försäkring

Samtliga fordon är helförsäkrade. Vid uppkommen skada på ett fordon debiteras Företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtal mellan Flexilease och aktuell försäkringsgivare för fordonet.

fuel_white.png

Drivmedel

Fordonen levereras till kund utan drivmedel och kund återlämnar fordon utan drivmedel vid avtalets slut. Undantaget Mercedes-Benz som levereras och återlämnas fulltankad.

För mer information om samt fullständiga villkor, vänligen kontakta oss.

bottom of page